Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο του 14ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου.

7/5/21

ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

 ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ


Αγαπητοί γονείς,

Σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις σας ενημερώνουμε ότι:

 👉Τη Δευτέρα 10-5-2021 οι μαθητές/τριες  θα προσέλθουν στο σχολείο υποχρεωτικά με  τη σχολική κάρτα, τυπωμένη ή χειρόγραφη, όπου θα αναγράφεται  το αρνητικό αποτέλεσμα για Covid19, αφού θα έχουν κάνει το  αυτοδιαγνωστικό τεστ (self test) την Κυριακή 9-5-2021 το βράδυ. Η σχολική κάρτα  θα επιδεικνύεται κατά την είσοδο στο χώρο του σχολείου και ο εκπαιδευτικός  που έχει την 1η ώρα μάθημα θα ελέγχει την ορθότητα του σχετικού εντύπου (σωστό ονοματεπώνυμο μαθητή, σωστή ημερομηνία διεξαγωγής του test κλπ).

👉Το 2ο τεστ θα γίνει  την Τετάρτη το βράδυ 12-5-2021 και θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία.

Εάν το  test είναι θετικό

👉Ο μαθητής ή η μαθήτρια ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΡΧΕΤΑΙ στο σχολείο. Ο γονέας ενημερώνει άμεσα το σχολείο και ακολουθεί τη διαδικασία που προβλέπεται από τον ΕΟΔΥ.

👉Οι μαθητές και οι μαθήτριες που δε θα προσκομίσουν τη σχολική κάρτα, δε θα γίνονται δεκτοί στα μαθήματα (όπως το προβλέπει ο νόμος). Θα χρεωθούν με απουσίες και οι γονείς τους θα κληθούν ΑΜΕΣΑ να τους παραλάβουν.

👉Παρακαλούμε πολύ για την ομαλή διεξαγωγή των μαθημάτων κάτω από τις παρούσες δύσκολες συνθήκες η διαδικασία αυτή να γίνει σεβαστή από όλους μας.  


Από τη διεύθυνση του σχολείου.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου